Tuesday, May 3, 2016

Anketa 7 (03.05.2016.)

Vreme je da se zatvori anketa vezana za najbolji horor film 2015. godine i prokomentarišu dobijeni rezultati. Najlepši i vizuelno najbogatiji prošlogodišnji film Crimson Peak ipak je osvojio tek drugo mesto (16%) dok je najviše vaših glasova (22%) dobio treći nastavak Insidious serijala. Treće mesto su podelili Sinister 2 i The Visit sa osvojenih 10% vaših glasova. Zanimljivo je kako se dosta vas odlučilo da glasa za opciju „neki drugi film koga nema na listi” što bi moglo da znači da sam malo omanuo sa predlozima ali pre će biti da prošla godina nije imala izraziti horor hit već su se glasovi rasplinuli na 666 strana. Više sreće sa kvalitetom horor filmova sledeći put, dakle ove godine, mada kako je počelo...


Nova anketa će vas pitati nešto veoma potpuno drugačije: šta najviše volite u horor filmovima? Razni gledaoci imaju različite kriterijume i ukuse pa cene drugačije stvari u horor filmovima a biće veoma interesantno videti kakvo je raspoloženje većine čitalaca i posetilaca. Ko zna, možda od dobijenih rezultata zavisi i u kom pravcu će se kretati ovaj blog... :)

Ukoliko želite da i vaši prijatelji posete naš sajt podelite ga na društvenim mrežama putem sharing dugmića. To vam neće oduzeti previše vremena a doprineće popularnosti sajta.

1 comment:

  1. Nije bilo lako odlučiti se za samo jednu ponuđenu opciju. Da bi film bio dobar treba imati većinu od nabrojanog (osim poslednje dve opcije). I atmosferu i ambijent i priču/radnju i napetost. Ali ipak moj glas ide za ubistva. To je ono što se pamti i prepričava u društvu.

    ReplyDelete