Saturday, January 2, 2016

Anketa 6 (02.01.2016.)

Početak je godine pa red nalaže da se zatvori stara i postavi nova anketa. Što se tiče stare ankete rezultati su vrlo zanimljivi. Većina čitalaca sasvim očekivano koristi Facebook društvenu mrežu ali me je malo začudilo vrlo slabo korištenje Twittera. Barem za sada nema potrebe da ovaj sajt postoji na drugim mrežama a ako negde pređemo i počnemo da držimo usmene recenzije filmova to će biti u kafani, koju posećuje skoro petina posetilaca ovog bloga :)


Početak godine neminovno zahteva postavljanje ankete na temu najboljeg horor filma protekle godine. Filmovi sa etiketom 2015. će se pojavljivati još koji mesec ali je vrlo izvesno da pomaka u kvalitetu neće biti i da će ti filmovi biti mlaki kao i oni koje smo gledali tokom nedavno istekle godine. No, potrebno je da izaberemo najbolji i u takvoj osrednjoj konkurenciji pa zato glasajte za svog favorita. 

Ukoliko želite da i vaši prijatelji posete naš sajt podelite ga na društvenim mrežama putem sharing dugmića. To vam neće oduzeti previše vremena a doprineće popularnosti sajta.

2 comments:

  1. Vrlo mlaka godina za horore. Nisi stavio Curve, ja biram njega, jer je konkurencija jadna.
    Da je anketa za najbolji triler, tu bih se žestoko troumio. :)

    ReplyDelete