Thursday, July 16, 2020

Break (Otryv) (2019)


Režija: Tigran Sahakyan
Uloge: Irina Antonenko, Anastasiya Grachyova, Vladimir Gusev
Pogledajte još: Frozen (2010)

Iako su u nedavnoj anketi na Facebook stranici ovog sajta na moje veliko iznanađenje ubedljivo pobedili letnji horori u odnosu na one zimske nisam mogao odoleti a da ne pogledam jedan zimski triler sa horor elementima Break (Otryv), i to ne samo zbog toga što se njegova radnja odigrava u snežnom ambijentu već i zbog toga što se dešava na specifičnom, izolovanom i bezizlaznom mestu a film je – ruski, što je svakako neobično.

Sunday, July 5, 2020

Inmate Zero (2020)


Režija: Russell Owen
Uloge: Jess Chanliau, Meg Alexandra, Gabz Barker
Pogledajte još: Resident Evil (2002)

Inmate Zero (što je prekookeanski naziv filma dok na ostrvu nosi naziv Patients of a Saint) je horor za one malobrojne gledaoce kojima zombiji još uvek nisu dosadili. Ako je za utehu – ovaj film makar nije zombi drama, mada pokušava da igra i na tu kartu servirajući nam uglavnom (čitaj: srećom) neuspele patetične dramske momente. Kada dotične zanemarimo ostaje horor akcija a definitivno je i bolje što je tako.

Ukoliko želite da i vaši prijatelji posete naš sajt podelite ga na društvenim mrežama putem sharing dugmića. To vam neće oduzeti previše vremena a doprineće popularnosti sajta.