Monday, August 1, 2016

Obaveštenje (01.08.2016.)

Završeno je ovo ekspresno glasanje i to zavidnim brojem glasova (102). To mi je za nauk da slične ankete ubuduće postavljam mnogo ranije jer interesovanje za njih definitivno postoji.


Rezultat glasanja je veoma zanimljiv a prvenstveno to što je rezultat - nerešen. Horori iz prve decenije XXI veka i erotski horori su dobili podjednaki broj glasova - 34, što je po 33% od ukupnog broja izašlih na ovo horor glasanje :) Najzanimljivije je da su dve kategorije filmova za koje sam pretpostavljao da će osvojiti daleko više glasova ostale daleko ispod horor cenzusa (noviji horori i horori 80-ih) a isto se može reći i za druge ponuđene opcije. S obzirom da su se izdvojila dva predloga sa velikim a potpuno istim brojem glasova rešio sam da uradim sledeće - da napravim kompromis i sublimiram rezultate glasanja u sledeće: mesec avgust će činiti naizmenični opisi horora iz prve decenije XXI veka (2000-2009) i opisi erotskih horora a s obzirom da je treće mesto na anketi zauzeo predlog manje ili gotovo nepoznatih horor filmova svi horori koje opišem biće takvi - manje ili malo poznati. Doduše, erotski horor filmovi su silom prilika malo poznati ali horor filmovi iz perioda od 2000. do 2009. biće isključivo oni koji nisu izvikani, cenjeni, poznati i za koje možda niste ni čuli. Pa, možda se među njima nađe i nešto zanimljivo :)

Ukoliko želite da i vaši prijatelji posete naš sajt podelite ga na društvenim mrežama putem sharing dugmića. To vam neće oduzeti previše vremena a doprineće popularnosti sajta.

0 comments:

Post a Comment