Monday, July 25, 2016

Anketa 8 (25.07.2016.)

Vreme je da se zatvori stara anketa i prokomentarišu dobijeni rezultati. Na pitanje „Šta najviše volite u horor filmovima?” najveći broj čitalaca je odgovorio napetost (29%), zatim priču (28%) a onda i atmosferu (27%), sa čim se gotovo i lično slažem, jedino napetost ne stavljam tako visoko na lestvici poželjnih elemenata filma. Dosta niže na listi vaših prioriteta su ambijent (6%) i ubistva (5%) a na dnu su animacije (3%) i glumice koje ističu svoje „adute” sa skromnih 2% (dva silikonska aduta - dva procenta!). Najzanimljiviji momenat ankete je činjenica da niko od anketiranih ne ceni (toliko) dobru glumu te je taj odgovor ponosno ostao na začelju sa čitavih 0% i nula glasova. Možda ću u narednom periodu manje komentarisati glumu filmova ali verovatno neću jer ipak smatram da je ona jedna od ključnih faktora za kvalitet i ubedljivost nekog ostvarenja.


A sada malo o novoj anketi: pitanje u njoj će biti veoma jednostavno ali će ipak zahtevati malo razmišljanja jer će od vašeg odgovora isključivo zavisiti kako će izgledati mesec avgust na ovom blogu. Dakle, pitaću vas kakve opise filmova bi voleli da čitate tokom narednog meseca. Anketa će biti brzopotezna (do početka sledećeg meseca!), mogućnosti za glasanje je dovoljno pa koliko se odgovora skupi - skupilo se... Kakav god da bude većinski odgovor biću zadovoljan :)

Ukoliko želite da i vaši prijatelji posete naš sajt podelite ga na društvenim mrežama putem sharing dugmića. To vam neće oduzeti previše vremena a doprineće popularnosti sajta.

0 comments:

Post a Comment