Sunday, April 2, 2017

Srećan nam 1000. opis!

Nakon nedavnog petog rođendana blog Horor i SF filmovi proslavlja još jedan značajan jubilej - objavljivanje 1000-og opisa! Zapravo, hiljaditi opis još nije objavljen, objavljeno je tačno 999, što znači da će tek onaj naredni biti jubilaran a upravo zbog toga će taj opis biti malo drugačiji od dosadašnjih. Neće biti u pitanju nikakva svečanost sa zakuskom i crnim i žutim sokovima već forma opisa kakvu do sada nisam koristio u opisivanju vrste filmova na koje se do sada nisam toliko fokusirao. Samo od vaših reakcija zavisi da li ću i u budućnosti pisati nešto slično...


Što se tiče dosadašnjih opisa najviše je bilo opisa horor filmova, čak 78%. Daleko za njima slede naučno-fantastični filmovi (7.6%) i trileri (7.5%) a ostatak od 7% otpada na horor komedije, kratke filmove i fantazije. Za proveru ovog odnosa u budućnosti biće postavljena anketa ali mislim da će i dalje najveći procenat ići na horore - ipak su oni najomiljeniji i kod mene i kod čitalaca :)

Ukoliko želite da i vaši prijatelji posete naš sajt podelite ga na društvenim mrežama putem sharing dugmića. To vam neće oduzeti previše vremena a doprineće popularnosti sajta.

6 comments:

  1. Jedva cekam taj jubilarni. Cestiktke! Za nekih 10 godina neka se taj broj od 1000 učetvorostruči!!! :D

    ReplyDelete
  2. Čestitke na zaista lepoj cifri i trajanju. Znamo koliko je cimanja, živaca i vremena potrebno uložiti u ovako nešto.
    Pozdrav od ekipe Helly Cherry web magazina! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zaista hvala na čestitkama i pozdravima, koje su još značajnije ako dolaze od tako iskusnih i čitanih kolega! Trudimo se i dalje, cimamo se, gubimo živce, "trošimo" vreme ali se i dalje ne damo :)

      Delete