Friday, August 21, 2015

Anketa 5 (21.08.2015.)

Prošlo je dosta vremena od postavljanja prethodne ankete ali je odziv posetilaca bio toliki da mi je bilo žao da je prekinem :) Osim toga želeo sam da vidim rezultate i starost čitalaca ovog bloga. Sasvim očekivano najviše čitalaca je tinejdžerske dobi (36%) i za njih u narednom periodu spremam nekoliko iznenađenja. Lepo je videti da je dosta čitalaca starosti od 30 do 35 godina (15%) i od 25 do 30 godina (13%). Tu su i najmlađi gledaoci, između 10 i 15 godina, za koje se nadam da će postati pravi fanovi horor filmova. Malo razočarenje je što čitalaca starijih od 40 godina ima tek 8 (nijedan stariji od 50 godina) a možda stariji čitaoci ne učestvuju u ovakvim anketama ili su glasali za „damu i gospodina se ne pita za godine” :)

Zbog dobrog odziva na ovu anketu novo pitanje koje postavljam je takođe jednostavno a rezultat može i da implicira neke promene. Dakle, koju društvenu mrežu koristite? Za one koji koriste više društvenih mreža neka glasaju za onu koju koriste najviše. 

Ukoliko želite da i vaši prijatelji posete naš sajt podelite ga na društvenim mrežama putem sharing dugmića. To vam neće oduzeti previše vremena a doprineće popularnosti sajta.

4 comments:

  1. Voleo bih kada bi opisao fulm immortalizer 1989

    ReplyDelete
    Replies
    1. Stavio sam ga na spisak pa će ukoliko postoji subtitle za njega biti opisan u skorije vreme. Hvala na predlogu!

      Delete
    2. I ja tražim prevod, film sam skinuo preko nekog ruskog sajta. Hteo sam da ga gledam preko YouTube ali je zabranjen

      Delete
  2. Da li je neko našao prevod za onaj film immortalizer ja se ubi tražeći, ispašće mi oči od silnog gledanja u ekran

    ReplyDelete